пʼятницю, 26 жовтня 2018 р.

Професіографічна екскурсія в ТОВ „Вілтекс Україна"

Цими днями в рамках співпраці з роботодавцями провідний фахівець з профорієнтації Свалявської районної філії Закарпатського ОЦЗ Едіта Манько провела професіографічну екскурсію для  команди проекту Профікемп „SolyvaMandry” у ТОВ „Вілтекс Україна”. Професіографічна екскурсія надає можливість школярам дізнатися наочно про внутрішній зміст професії, отримати інформацію із першоджерел, поспілкуватися як і з роботодавцями, так і з професіоналами своєї справи. Е.Манько поінформувала школярів про послуги служби зайнятості випускникам шкіл, про стан та перспективи локального ринку праці; розповіла учасникам екскурсії про важливі якості характеру та інших особистісні характеристики, які потрібні для оволодіння професією „швачка”.

     Директор свалявського відділення ТОВ „Вілтекс Україна” Галина Нийметі розповіла школярам про підприємство, умови праці та вимоги до працівників, показала зразки продукції.





 Наприкінці зустрічі вона побажала учням успіхів у виборі професії. Фахівець з профорієнтації також запропонувала присутнім у разі потреби відвідати Свалявську філію для отримання необхідної вичерпної інформації та проходження психодіагностичного тестування.

Немає коментарів:

Дописати коментар